Recent comments

Friss Hírek

Montolivo: El Shaarawy gólja dönt a derbin!


Pikáns városi derbi előtt állunk, hiszen a már önmagában is óriási presztízzsel bíró Derby della Madonnina mellett az két ősi rivális együttes, az Inter és a Milan között mindösszesen egyetlen pont különbség van a tabellán, így a bajnokság harmadik helyezése szempontjából is, ha nem is sorsdöntő, de igen fontos mérkőzés elébe nézünk, az ex-Interes Mario Balotelliről nem is beszélve.



A találkozó előtt újságírók, riporterek tömkelege próbál a közelgő rangadóval kapcsolatosan minden érintettet megszólítani, ezúttal épp a Milan irányítóját, Riccardo Montolivót kapták mikrofonvégre.

„Ha kívánni lehetne, hogy egy Inter játékos ne lépjen pályára vasárnap este, akkor Samir Handanovicsra esne a választásom.” – kezdte nyilatkozatát a Milan középpályása, méltatva a Nerazzurri hálóőrét.

„Az én jóslatom szerint 1-0-ra nyerünk, méghozzá El Shaarawy góljával, ezzel csattanós választ adva az újságoknak, amelyek azt feszegetik, hogy Balotelli eredményessége a kis Fáraót depresszióssá tette.”

„Nagyon nehéz volt a szezonrajt, és egyáltalán nem tetszett, hogy egyesek úgy festetek le minket, mint valami katasztrófa sújtotta területet. Végső soron az eredményeink indokolták a kritikát, mint ahogy ma már a dicséretet. 

Egy a lényeg, hogy továbbra is így folytassuk a munkánkat, és nem szabad az önelégültség csapdájába esnünk, miután legyőztük a Barcelonát.” – mondta Montolivo.

forrás: azzurri.co.hu