Recent comments

Friss Hírek

Zapata: Nem ért a kezemhez a labda, szabályos volt a gól


A Milan játékosa Christian Zapata elmondta, hogy a Barcelona ellen szerzett első góljuknál az arcát érintette a labda és nem a kezét, míg Mexes figyelmezteti csapattársait, hogy még nem jutottak tovább, nehéz második mérkőzés vár rájuk. 


A Milan vásárnap a városi rivális Interrel csap össze a San Siroban, de sokan még minidig a Barcelona elleni 2-0-ra megnyert Bajnokok Ligája meccsen szerzett kétes gólról beszélnek.

A labda Cristian Zapata kezéről/arcáról Kevin-Prince Boateng elé pattant, aki kihasználta a helyzetet és megszerezte a Milan első gólját. Zapata örül a győzelemnek és elmondta, Boateng gólja száz százalékosan szabályos volt.

„Nagyon jó a hangulat az edzéseken. Fantasztikus meccset játszottunk.” mondta Zapata a Milan Channelnek „Bíztunk benne, hogy tudunk majd szerezni egy gólt, de a kettőhöz szerencse is kellett. Sokat készültünk a meccsre és nagyon fontos, hogy nem kaptunk gólt.
De most már a második mérkőzésre kell koncentrálnunk.”
„Egyenrangú ellenfelei voltunk a Barcelonának és nagy meccset játszottunk.

Boateng gólja? A labda az arcomat érintette és nem a kezemet. A gól szabályos volt. 

A derbi? Agy másik óriási mérkőzés egy nagy ellenfél ellen. Már megkezdtük a felkészülést. Mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy nyerjünk az Inter ellen. Jó formában várjuk a derbit, de koncentrálnak kell maradnunk és úgy kell pályára lépnünk, hogy győzni akarunk. Massimo Ambrosini, Riccardo Montolivo és Giampaolo Pazzini – mindhárman parádésan játszottak a Barcelona ellen.” mondta a védő.

Zapata mellett Philippe Mexes játszott a Milan védelmének közepén a Barcelona ellen és sikeresen megállították Leo Messit, Andres Iniestát és Pedrot. A francia védő szerint a Rossoneri még nem jutott tovább, így nem szabad túlságosan elbízniuk magukat.
„Még nem értünk el semmit, de az nagyon jó, hogy nem kaptunk gólt hazai pályán. Megfogadtuk az edző tanácsát, aki nagyon jó taktikát dolgozott ki. Azonban mindezek ellenére nem szabad elbíznunk magunkat. Még nem kvalifikáltuk magunkat a következő körbe.”

„Emlékezzünk csak mi történt tavaly az Arsenallal, megnyertük az első mérkőzést 4-0-ra, majd a másodikon kikaptunk 3-0-ra, úgy hogy Robin van Persie kihagyott a végén egy nagy helyzetet. A csapat újra magára talált. Bár a szezon kezdete felemásra sikerült, kezdjük visszanyerni az önbizalmunkat.”

forrás: olaszfoci.hu