Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Kölcsönös érdeklődés a Juve és Suarez között


Könnyen lehet, hogy a következő szezonban összeállhat a Suarez-Llorente támadópáros a Juventus színeiben. 


A 25 éves uruguayi válogatott kezdi megunni, hogy a Liverpoolnál esélye sincs trófeákat nyerni. Szinte minden évben felmerül a neve a nagyobb európai kluboknál, de Edison Cavani válogatottbeli csatártársa eddig visszautasított minden érte tett ajánlatot, hűséges volt klubjához. 

Lehetséges azonban, hogy eljött a váltás ideje. Állítólag a csatárnak nagyon tetszik a Juventus teljesítménye, és különösképpen felfigyelt Fernando Llorente nyári érkezésére.

Korábban arról is lehetett hallani, hogy a Bayern München új edzője, Pep Guardiola is érdeklődik Suarezért, azonban a bajorok állítólag már mindenben megegyeztek a Borussia Dortmunddal és csatárával, Robert Lewandowskival. 

A Corriere dello Sport szerint a Bianconeri átigazolásokért felelős igazgatója kész lenne 30 millió eurót is adni a Liverpoolnak a játékosért, aki az elsőszámú nyári célpontja lenne az olasz bajnoki címvédőnek.

Amennyiben mégsem sikerülne létrehozni az üzletet (állítólag Guardiola 45 milliót is adna Suarezért) úgy a Juve Alexis Sanchez és az udinei Luis Muriel felé fordulna.

forrás: Juventusfc.hu