Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Újra Jovetić felé fordulnak?


A Juventus nem kis meglepetésre újra ringbe szállhat a Fiorentina üdvöskéje, Stevan Jovetić kegyeiért.


A lila klub állítólag olyan pontot is beletett a montenegrói szerződésébe, hogy nem igazolhat a Bianconeribe, de ez sem szegi kedvét Beppe Marottának, hogy megpróbálja a lehetetlent. Legalábbis ezt állítja La Domenica Sportiva és a Tuttosport.


Az előbbi újság szerint a játékosügynökök már meg is érkeztek Firenzébe, hogy tárgyaljanak egy klubváltás lehetőségéről. Ez pedig semmiképp sem ígérkezik könnyű menetnek, már csak azért sem, mert Jovetić kivásárlási ára 30 millió euró. 

Az Öreg Hölgy természetesen bízik benne, hogy ezért az összegért valóban elengedik a fiatal csatárt, bár az is kérdéses, hogy a klub kiadna-e ennyi pénzt egy játékosért.

Ezért van valóságalapja a torinói lap felvetésének, ami nem hisz a 30 millió euró kifizetésében. Szerintük pénz helyett három játékost adna a Juve cserébe JoJoért.

A "csomag" Alessandro Matri, Fabio Quagliarella és Luca Marrone játékjogát tartalmazna, bár meg kell vallani, hogy Marronét kár lenne elengedni. Ha ezt elfogadná a firenzei csapat, akkor talán maradna pénzügyi erőforrás arra is, hogy Marotta komolyan elgondolkozzon azon, hogy Alexis Sánchezt is a klubhoz csábítsa.

forrás: juventuz.blog.hu