Recent comments

Friss Hírek

Andreazzoli: A Roma most sokkal jobban dolgozik


Francesco Totti nélkül készül a Roma az Atalanta elleni bajnokira, azonban Andreazzoli szerint a Juventus elleni siker sokat segített a csapatnak abban, hogy jobban dolgozzon.


"Nem szeretnénk, ha a múltheti győzelem csak egy kiugró eredmény maradna, ezért szeretnénk arra építkezni."- kezdte a sajtótájékoztatót Andreazzoli.

"Elmondtam a srácoknak, hogy maradjanak továbbra is koncentráltak, de őszintén nincs is szükség arra, hogy ezt elmondjam. Mindenki tudja, hogy mi a dolga. Egyáltalán nem veszélyeztet az bennünket, hogy elszállunk."

Andreazzoli nem számíthat De Rossira és Tottira, míg Osvaldo játéka kérdéses.

"Nyilvánvaló, hogy Totti és De Rossi fontos játékosok számunkra, de a csapat megmutatta, hogy igazi egységként képes együtt dolgozni. Az Atalanta ellen komoly veszély fenyeget bennünket, mert az elmúlt években nagyon sokszor játszottunk Bergamóban rosszul. Emlékszem, hogy ott mindig keményen meg kellett küzdenünk."

Miután Andreazzoli lett a Roma edzője, első intézkedései között volt, hogy visszatette a csapatba Stekelenburgöt.

"Stekelenburg jól érzi magát és jól végzi a dolgát, de ugyanezt mondhatom el a többi kapusról is. El kell mondjam, hogy beszéltem Goicoecheával, aki 100%-osan nyugodt, hiszen mindig ilyen feladata volt, még olyankor is az volt, amikor peches volt bizonyos dolgokban."

"Az ilyen hozzáállás dicsérendő és másoknak követendő példa. A lelkiismerete tiszta, mert minden edzésen a maximumot nyújtotta és csak egyszer hibázott, amit a csapattársai szintén megtesznek a pálya különböző részein."

Andreazzoli Lopezzel kapcsolatban azt mondta, hogy kicsit több lehetőséget kaphat majd az U-20-as tornán bemutatott teljesítményét követően.

"Az elmúlt 2-3 napban kimondottan keményen edz."

Az Atalanta elleni keret: Balzaretti, Bradley, Burdisso, Dodo, Florenzi, Goicoechea, Lamela, Lobont, Lopez, Lucca, Marquinho, Marquinhos, Osvaldo, Perrotta, Piris, Pjanic, Romagnoli, Stekelenburg, Tachtsidis, Taddei, Torosidis 


forrás: asroma.hu