Recent comments

Friss Hírek

Andreazzoli: Nagyszerű győzelmet arattunk


Andreazzoli sorozatban második győzelmét aratta a Roma kispadján és elárulta, készen áll arra, hogy jövőre is ő készítse fel a csapatot.


"Nehéz körülmények között játszottunk és kegyetlenül meg kellett küzdenünk a siker érdekében."- kezdte Andreazzoli a meccs után.

"Úgy vélem nagyszerű győzelmet arattunk és elégedett vagyok. Az Atalanta is mindent megtett a győzelem érdekében, de végül ez nekünk sikerült, nem nekik. A középpálya mozgásán még javítanunk kell, mert elég sokáig tart, mire bizonyos helyzetek kialakulnak, de szerencsére a játékosok elég jól megértették, hogy mit várok tőlük."

"Nagyon örülük, hogy Toroszidisz betalált, mert az mindig komoly elégtétel, amikor az egész csapat tökéletesen mozog együtt."

Andreazzoli elvileg csak ideiglenesen látja el az edzői feladatokat, azonban a klub vezetése nemrég már olyat nyilatkozott, miszerint jövőre is vele képzelik el az együttműködést.

"Én teljesen készen állok a következő évre. Ha most elfogadtam a lehetőséget, miért ne fogadnám el jövőre is? Persze elsősorban a fő célom nem az, hogy megerősítsék a pozíciómat, hanem hogy jól végezzem el azt a munkát, amit rám bíztak. 


Nyilvánvaló, hogy örülnék a lehetőségnek, de ha nem így lesz, akkor is boldog leszek, hogy megkaptam ezt a lehetőséget." 


forrás: asroma.hu