Recent comments

Friss Hírek

Siena: A Zenit bejelentkezett Netoért



Bár Olaszországban - és Európa nagy részén - tegnap éjszaka bezárult az átigazolási ablak, és majd csak július 1-jén nyit ki újra, a világ legnagyobb országában még javában zajlik az alkudozás.


Oroszországban továbbra is megengedett a játékosok adás-vétele, de eladni természetesen csak szintén orosz kluboknak lehet. Vásárolni azonban bárhonnan, így Olaszországból is.


Ennek köszönhetően pár napig még biztosan nem maradunk átigazolási pletykák nélkül. Mindjárt itt is az első: a hírek szerint a Zenit Szentpétervár bejelentkezett a Siena védőjéért, Netoért.

 A portugál hátvéd nyáron csatlakozott a Serie A jelenlegi sereghajtójához a Nacionaltól, most pedig közel került hozzá, hogy 6 millió € ellenében Luciano Spalletti csapatához szerződjön - állítja a Sky Sport Italia.

A 24 éves bekk remek fél éves teljesítményével nem csak az orosz pénzklub figyelmét hívta fel magára, hanem több olasz nagycsapatét is: az elmúlt hetekben-hónapokban többek között a Napolival és a Juvéval emlegették egy lapon. Előbbi vélhetően kiszáll az érte folytatott versenyből, mivel előbb visszakapták az eltiltott Cannavarót, majd a mercato végén megszerezték a portugál Rolandót.

Megkönnyítheti az üzlet létrejöttét, hogy tegnap a Siena négy védőt is igazolt: Terlizzi a Pescara, Matheu az Atalanta, Jorge Teixeira az FC Zürich, Grillo pedig a Varese csapatát hagyta ott az életbenmaradásáért küzdő klub kedvéért.

forrás: azzurri.co.hu