Recent comments

Friss Hírek

Cannavaro: A Juve nyomában maradunk






Szerencsés fickó Paulo Cannavaro, az SSC Napoli középső védője,mint ismert, a nápolyi játékosok közül kettőt fél évre elmeszeltek, mert állítólag közük volt korábbi találkozók eredményeinek befolyásolásához.


Egyikőjük Paulo Cannavaro, aki egy hónap után újra szerelést húzhatott, ugyanis megfellebbezték a fegyelmi döntést, és ebből jól jött ki.

- tudtam, hogy az igazság diadalmaskodik – nyilatkozta Cannavaro, akit csapatkapitányi karszalaggal tiszteltek meg.

A világbajnok Fabio öccse úgy vélte, a nápolyi gárda felveszi majd a továbbiakban is a harcot a Juventusszal, az itáliai bajnoki címvédővel.

- Azt persze nem merem garantálni, hogy elvehetjük a torinóiaktól az első helyet, de mivel a mi együttesünk is van annyira jó, mint Gianluigi Buffonéké, nem kizárt a meglepetés.

Cannavaro ezt arra alapozza, hogy trénerük, Walter Mazzarri van annyi szakképzett szakvezető, mint Sir Alex Ferguson, a Manchester United trénere.

- Számomra Ferguson a világ egyik legjobb mestere, s bár Walter nem mindenben követi őt szakmai mesterfogásait illetően, de vannak olyan húzásai, amelyek engem Fergusonra emlékeztetnek. Ezért lehetünk olasz bajnokok.


forrás: futballista.hu