Recent comments

Friss Hírek

Montella: Della Valle jelenléte segített


Nem tudom, hogy ez volt-e a legjobb teljesítményünk – mondta Montella.


– Jó ellenféllel játszottunk, és az egész mérkőzés során kiegyensúlyozottak voltunk.
Egyedül a kapott gól miatt bánkódhatunk, de az előző mérkőzésünkhöz képest így is előreléptünk.”

Mondjuk Montella túl nagyot ezzel az utóbbi kijelentésével nem mondott, tekintve, hogy az Inter 4–1-es legyőzése előtt a Juventus otthonában 2–0-ra kikaptak a „violák”.

A firenzei csapat társtulajdonosa, Diego Della Valle három év után először tekintette meg csapata mérkőzését a Stadio Artemio Franchiban, és előtte még együtt is ebédelt a csapattal – Montella szerint Della Valle jelenléte nyugtatta meg a csapatot a mérkőzés előtt, amelyet követően a játékosok élvezni tudták a játékot, aminek a nagy siker lett az eredménye.

„Adem Ljajics nagyszerű gólt szerzett egy kiváló kapus ellen, de számos jó megmozdulásunk volt a mérkőzés során, amelyekre szívesen emlékszem vissza. 


Nagy különbség van a csapat hazai és idegenbeli mérlege között, de inkább az eredményekben, nem a játékban, úgyhogy ezen kell javítanunk” – utalt rá Montella, hogy hazai pályán a Napolival holtversenyben a legtöbb pontot szerezte a Fiorentina, míg az „idegenbeli tabellán” csak a 10. helyet foglalja el jelen pillanatban az együttes. 

forrás: NSO