Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Conte nyerte a Panchina dOro díjat!


A Juventus trénere Antonio Conte nyerte a Panchina dOro díjat, a 2011-12 Serie A szezon legjobb edzője kategóriában. Zdenek Zeman a Serie B legjobbja lett.


Ma délelőtt vehette át Conte a Panchina d'Oro (Arany Kispad) díjat, mellyel a veretlenül bajnokságot nyert Juventus élén mutatott taktikai érzékét honorálták, annál a Juvénál, mely érkezése előtt, a 2010-11 szezonban a hetedik helyen zárt.

"Érzelemteljes vagyok," jelentette ki az egykori kiváló középpályás a Coverciano-i ceremónián. "Ez egy igen tiszteletteljes elismerés."

"Köszönöm mindazoknak akik rám szavaztak, s azoknak is akik nem. Ez egy fontos lökést ad számomra, mely fenntart a folyamatos tanulás útján, ahol egyre jobb edzővé válhatok."

"Szeretnék köszönetet mondani a játékosaimnak, hiszen mi edzők senkik vagyunk nélkülük. A Juventushoz való visszatérésemmel egy álmom vált valóra."

Ezután a közelmúltban elbocsátott Roma mester, a Panchina d'Argento - Ezüst Pad - díjat átvevő Zdenek Zeman is nyilatkozott, aki a Pescaraval elért Serie B-s bajnoki címének köszönheti az elismerést.

"Köszönöm a kollégáimnak, de nagy köszönet a játékosoknak, s a klubnak is, aki engedte, hogy hitem szerint dolgozzak," mondta Zeman.


forrás: Juventusfc.hu