Recent comments

Friss Hírek

Malesani: A Palermonak alkalmazkodnia kell hozzám



A déliek új trénere (aki már a harmadik ebben a szezonban) rögtön egy fontos meccsen mutatkozik be: a Pescara elleni hazait nyerniük kell, különben komoly gondban lesznek.


Malesani már most figyelmeztette a játékosokat, hogy bizony nekik kell majd hozzá alkalmazkodniuk.

„Eseménydús hetünk volt. A stábom részletesen elemezte a helyzetet a srácok körül. Hogy vannak-e problémák? Igen, de ezeket megtartjuk magunknak, és persze voltak pozitívumok is. Azt szeretném, ha a játékosok alkalmazkodnának az új edzőjükhöz.”

„A győzelmet igazán akarunk kell. Holnap stabilabb középpályával játszunk, de hogy lesz-e benne trequartista, az a játékostól és a meccstől függ. Szerintem ha mi döntő fontosságúnak gondoljuk ezt a meccset, akkor a Pescara is.”

„Alázatra és kiegyensúlyozottságra van szükségünk. Remélem, hogy a srácok motiváltak, de a helyzetet igazából csak holnap fogjuk tisztán látni.”

„Egy éhes csapatot, és néhány érdekes Primaverás fiatalt találtam.

Jelenleg sok játékos között hiányzik az összhang. Nagyon remélem, hogy a szurkolók támogatni fognak minket, ők nagyon fontosak lehetnek a csapatnak.” – zárta a Palermo új edzője, akinek a célja a bennmaradás, amivel komoly, de egyáltalán nem lehetetlen küldetés elé néz.

forrás: azzurri.co.hu