Recent comments

Friss Hírek

Fiorentina: Della Valle begőzölt a Juvéra


A Fiorentina vezetősége kiakadt a Juvéra és ezt szóvá is tették a médiában.


A Juve hivatalos meccs beharangozója verte ki a harangokat a liláknál.


A két csapat között sosem volt jó viszony. A nyáron erre még egy lapáttal rátett a Berbatov-saga, most pedig a két csapat ma esti mérkőzése előtti beharangozó videója nem nyerte el az egylet elnökének, Andrea Della Vallénak tetszését. 

A lilák elnöke minden bizonnyal arra számított, hogy a Bianconeri saját felvezetőjében fogja agyondicsérni és magasztalni a firenzeieket. Ha így van, csalatkoznia kellett.

A Juve minden meccs előtt kiad egy rövid kedvcsinálót, most sem tett másképp. A narrátor ezt a monológot mondja: „A Viola jól kezdte az idényt és a Paradicsomban érezhette magát, de most a Purgatóriumban vannak 13 ponttal lemaradva mögöttünk. Számukra, szombat este a Juventus Stadion lesz a Pokol maga. Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel!”



Az idézet: „ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel” – Dante művéből, az Isteni színjátékból származik és Firenze egyik leghíresebb irodalmi alkotása.

Della Valle természetesen kiakadt, miért ne tette volna, hiszen a Juventusról van szó.

„Szóhoz sem jutok. Biztos, hogy ezt az ’Agnelli stílusban’ készített videót a hivatalos weboldalukra kellett felrakni? Kommentálhatja ezt bárki, de én tényleg nem találom a szavakat.”

forrás: Juventusfc.hu