Recent comments

Friss Hírek

Roma: Krkic bocsánatot kért


A Serie A 14. fordulójának keretében kiütéses vereséget szenvedett Firenzében az AS Roma (3-0). Ráadásul Luis Enrique számára sokasodnak a problémák, mivel Juan, Bojan Krkics és Gago egyaránt piros lapot kapott, így nélkülük kell hétfőn megvívniuk a Juventus elleni rangadót a fővárosiaknak. A spanyol csatár a napokban elnézést kért a szurkolóktól katasztrofális teljesítményük miatt, valamint a kiállítását követő flegma viselkedése okán.
A nyáron igazolt támadó a La Repbulica riporterének elmondta: hatalmasat hibázott a mérkőzés utolsó perceiben, amikor kézzel hárított egy gólba tartó labdát. Hozzátette: a pálya olyan részére keveredett, ahol semmilyen tapasztalattal nem rendelkezik, ezért ösztönből cselekedett a kapuhoz közel helyezkedve, mivel az egyetlen célja az volt abban a pillanatban, hogy együttese ne kapjon újabb találatot.
A játékvezető ítéletét követően a 21 esztendős futballista földhöz vágta a mezét, amely tettével csapata sok szimpatizánsát "sikeresen" magára haragította. Ezen reakciójával kapcsolatban megjegyezte: nagyon dühös volt, de azt a mozdulatot természetesen ki kellett volna hagynia, ígérete szerint többször nem fordul elő hasonló eseménysor a részéről. Bojan arra kérte még a történésekkel összefüggően a drukkereket: ne szedjék szét őt, hiszen egyelőre rendkívül fiatal, majd ha már rutinosabb lesz, és nem ennyire forrófejű, akkor inkább számon kérhetik a szimpatizánsok esetleges indulatosságáért, addig legyenek vele türelmesek egy kicsit. Ezen gesztus mihamarabbi maximális beilleszkedése érdekében ugyancsak különösen fontos lenne.
azzuri.blog.hu