Recent comments

Friss Hírek

Milan:Inzaghi boldogtalan

Filippo Inzaghi, a Milan 38 éves csatára már nem sok vizet zavar a rossonerinél Ibra, Pato, Cassano, Robinho és esetleg majd Tevez mellett. Korábban felröppent a hír, hogy a veterán csatár boldogtalan, amiért már nem sűrűn jut szóhoz, valamint főleg azért, amiért Allegri nem nevezte őt a Milan BL keretébe sem.
Meg is kezdődtek a találgatások „Pippo” klubváltását illetően: először úgy tűnt, hogy Udineben állhat össze a pazarul hangzó, de kissé már idősödő Antonio Di Natale–Filippo Inzaghi csatársor. Az utóbbi hetekben szóba került, hogy valamelyik korábbi csapatához tér vissza a támadó, név szerint az Atalantahoz vagy a Parmahoz. A legújabb név pedig a Napoli. Mindenesetre úgy látszik, hogy Olaszországon belül váltana klubot Inzaghi januárban.
Az üggyel kapcsolatban megszólalt a Milan mestere, Massimiliano Allegri is: „Maradhatna nálunk, hiszen hosszú a szezon és úgy gondolom, hogy találna magának helyet a csapatban. Nem gondolok arra, hogy eladjuk Inzaghit, de ha a játékos boldogtalan..meg kell találnunk azt a megoldást, amely neki, a klubnak és nekem is a legjobb” – ígérgetett (talán feleslegesen) az edző.


olaszfoci.hu