Recent comments

Friss Hírek

GALEONE: Allegrit érdekli a Lazio

Ezek a szavak egy tapasztalt edzőtől, Giovanni Galeonétól származnak, aki volt az Udinese és a Napoli vezetője is, nem mellesleg Allegri jó barátja, és úgy vette észre, a Milan volt edzője egészen máshogy beszél a Lazióról, mint a többi ajánlatról amit kapott. 


Úgyhogy elképzelhető, hogy az első körben látott huzakodás ellenére nagyon szívesen dolgozna Rómában. 

“Perugiában Massimilanóval néztem az Olaszország-Luxemburg meccset.” – kezdte a szakember. “És beszéltünk a Lazióról. És amíg máskor sosem mutatott érdeklődést a befutó ajánlatok iránt – most mást láttam tőle.”

A Milantól való távozás óta az egyetlen komoly ajánlat a görög válogatott részéről érkezett, Allegri személyesen tárgyalt a szövetség vezetőjével, de végül nem jött létre megegyezés. (Természetesen csak a Vb után vette volna át őket, és érdekes lett volna a magyar aranylábúak ellen látni egy Allegri-csapatot a selejtezőkben.)

“Massimiliano már beszélt Lotitóval.” – árulta el Galeone, tehát nem csak pletykáról van szó. A tárgyalásokról egyébként már lehet tudni, korábban be is számoltunk a felek álláspontjáról.

Akik még felmerültek, hogy Reját váltanák a Lazio kispadján: Simone Inzaghi (komoly tapasztalat nélküli exjátékosokat kinevezni mintha divat lenne mostanság, de nem mindenki Guardiola) és Roberto Donadoni, utóbbi egyébként szabad utat kapott a Parma vezetőségétől, miután a csapatot kizárták az EL-ből annak ellenére, hogy kvalifikációt érő helyen végeztek, ami nem kis bravúr volt a részükről.

forrás: azzurri.co.hu