Recent comments

Friss Hírek

HELLAS VERONA: Tovább folyik a Milan-Juve csatározás Iturbe ügyében

A válogatott korai Vb-búcsúja után kénytelen-kelletlen ismét a mercato világa kerül a középpontba. 


Az már most körvonalazódni látszik, hogy a nyári transzferszezon egyik legfelkapottabb játékosa Juan Iturbe lehet Olaszországban, akiért máris ölre ment egymással a liga két legeredményesebb csapata.

A mindössze 21 éves argentin szélső egy éve került kölcsönbe a Hellas Veronához, majd remek teljesítményét látva a veronaiak idén ki is vásárolták őt a Portotól kerek 15 millió euróért, méghozzá azzal a nem titkolt szándékkal, hogy ennek a duplájáért adják tovább. Iturbe fel is keltette több top klub érdeklődését, de eddig úgy tűnt, hogy a Juventus beelőzte a többieket, mivel náluk már jövőre szerepelhetne a BL-ben a villámléptű szélső. Sőt, az elmúlt napokban már konkrét számokról és megegyezésről szóltak a hírek, a lapok tudni vélték, hogy Iturbe rábólintott az 5 éven át évi 1,5 milliós fizetést (plusz bónuszokat) garantáló szerződésajánlatra.

A mai Gazzetta dello Sport beszámolója szerint azonban a Milan nem nyugszik bele egyik kiszemeltje elvesztésébe, ezért Adriano Galliani a mai napra tárgyalóasztalhoz hívta a Verona vezetőit, mondván, hogy hajlandók kifizetni 25 millió eurót is az ifjú titánért – ezt az összeget a rózsaszínű napilap szerint Kaká eladásával teremtenék elő, amivel felszabadulna az igencsak borsos jövő évi fizetése. 

A Juventus a korábbi hírek szerint 15 milliót és a Quagliarella-Vucinic-Peluso-Padoin négyes egy vagy két tagját ajánlotta fel, a legfrissebb infók szerint viszont ez az ajánlat felkúszott egészen a 21 millió + Quagliarella ajánlatig is.

A Gazzetta szerint a Milan lépéséről értesítették Beppe Marottát is, aki viszont egyértelműen jelezte, a Juventus ilyen összegnél nem fog belemenni a licitháborúba, így jelen állás szerint már Iturbe térfelén pattog a labda, aki ha tartja magát a Juventusnak adott válaszához, a Verona előbb-utóbb akár a Zebrák alacsonyabb ajánlatára is kénytelen lesz rábólintani.

forrás: azzurri.co.hu