Recent comments

Friss Hírek

JUVENTUS: Növelhetik a licitet Moratáért

Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus hajlandó a korábbi ajánlatainál még magasabb összeget fizetni a Real Madrid fiatal támadója, Álvaro Morata játékjogáért, s akár 20 millió eurót sem sajnálna kiadni a 21 esztendős spanyol tehetségért.


A La Gazzetta dello Sport állítása szerint Morata továbbra is előkelő helyet foglal el a Juventus kívánságlistáján, annak ellenére, hogy az olasz klub mellett az Arsenal és a Wolfsburg is élénken érdeklődik a játékos iránt.

A Bayer Leverkusent is megjárt, majd a Real Madridban sikeres szezont töltő Daniel Carvajal példáján felbuzdulva, a spanyol fővárosi klub ragaszkodik ahhoz, hogy visszavásárlási jogot biztosítson magának Morata játékjogára, s ez a kitétel komolyan megnehezíti, hogy a tárgyaló felek közös nevezőre jussanak egymással.

A pletykák szerint Morata szívesen igazolna a torinói klubhoz, ahol várhatóan több játéklehetőséghez jutna, s lehetősége nyílna arra, hogy a Bajnokok Ligájában bontogassa tovább a szárnyait, azonban az üzlet létrejötte előtt, a Real Madrid megfelelő minőségű helyettest szeretne igazolni a távozó ifjú helyére.

forrás: juventuz.blog.hu