Recent comments

Friss Hírek

NAPOLI: Továbbra is Gonalons a fő téma

Mint egy jóféle brazil szerelmi történet: egyszerűen nem akar véget érni Gonalons és a Napoli sztorija. 



A dél-olasz klub már Rafa Benítez kinevezése óta üldözi a játékost és klubját, a Lyont, így idén már a harmadik mercatójukban foglalhat el központi szerepet a francia középpályás. 

Miután tavaly nyáron és idén januárban sem sikerült megegyezni, a Napoli továbbra sem tesz le Maxime Gonalons-ról, aki védekező középpályásként nyújtott remek teljesítményével boldogítja a Lyon szurkolóit, immár 2009 óta a felnőtt csapat tagjaként. A 25 éves válogatott játékos iránti érdeklődést a játékos ügynöke, Frederic Guerra is megerősítette, és azt sem tagadta, hogy Nápolyban járt – számol be róla a Calciomercato.

“Igen, ez valóban igaz, Benítez már a kinevezése óta szeretné őt megszerezni. Én magam gyakran járok Nápolyban, rokonaim élnek ott. Gonalons jelenleg szabadságon van, de hétfőn már visszatér a Lyonhoz. De abban valóban igazuk van, hogy Benítezt érdekli az ügyfelem.”

forrás: azzurri.co.hu

Gonalons értéke a transfermarkt adatai szerint nagyjából 14 millió euró, ami meg is felel a licit állapotának. A Napoli ugyanis 12, míg a Lyon 17 millióról indított, ez alapján az elképzelések valóban 14 millió € környékén találkozhatnak – ha találkoznak egyáltalán. 

Amennyiben mégsem, a Calciomercato szerint a B verzió a Napoli újdonsült kiszemeltje, a jelenleg a Világbajnokságon szereplő belga Moussa Dembelé a Tottenhamből.