Recent comments

Friss Hírek

FIORENTINA: Luis Enrique nagyon akarja Cuadradót

A katalán klubhoz közel álló Sport értesülései szerint a Barcelona tárgyalásokba kezdett a Fiorentinával Juan Guillermo Cuadradóról.


A Barca állítólag áprilisban vette fel először a kapcsolatot a Violákkal, akkor azonban még nem tudtak érdemi dolgokról beszélni a felek, mivel Cuadrado játékjogának fele az Udineséé volt. 

A Fiorentina mostanra azonban elrendezte a kérdést, így már fogadhatja a külföldi ajánlatokat a középpályásért.

A Firenzei együttes állítólag 35 millió eurót szeretne érte kapni, a Barcelona viszont csak 25 milliót szeretne fizetni. A Sport szerint a katalánok a következő napokban-hetekben mindent megtesznek majd, hogy lejjebb szorítsák az árat, ehhez pedig egy-két mellőzött játékosukat is odaadnák. Mindenesetre Luis Enrique nagyon szeretné megszerezni Cuadradót, akit a Románál töltött időszakából ismer.

A kolumbiai játékos a mögöttünk hagyott szezonban 43 tétmérkőzésen 15 gólt szerzett és 11 gólpasszt osztott ki a Fiorentinában. 

Jelenleg a világbajnokságon szerepel, a C csoport első fordulójában két assziszttal vette ki a részét Görögország 3-0-s legyőzéséből. A sikernek köszönhetően immár a kvartett legjobbjaként tekintenek a fogadóirodák Kolumbia csapatára.

forrás: hatharom.com