Recent comments

Friss Hírek

MILAN: Raiola a Juventusba küldené Balotellit

A torinói székhelyű sportnapilap, a Tuttosport szerint egy érdekes pénzügyi tranzakció után Mario Balotelli a Juventusban folytathatja pályafutását, kölcsönben.


Az újság arról ír, hogy Balotelli menedzsere, Mino Raiola egy pénzügyi intézet támogatásával kivásárolná a csatárt a Milanból, majd kölcsönadná a Juventusnak. 

A dörzsölt ügynök abban reménykedik, hogy a Zebráknál összeszedné magát a balhés csatár és megnőne piaci értéke, amit azért így sem alacsony, 30 millió euró a transfermarkt.de szerint.

Az AC Milan egyik vezetője, Barbara Berlusconi a közelmúltban azt nyilatkozta, hogy Balotelli korántsem pótolhatatlan, azaz a milánói klub nem zárkózik el eladásától. A Tuttosport szerint Raiola pénteken Milánóban találkozott a Juve két igazgatójával, Beppe Marottával és Fabio Paraticivel. 

Viszont a cikkben az is szerepel, hogy Antonio Conte nem szeretne együtt dolgozni az öntörvényű játékossal, úgy véli, "SuperMario" nem illene bele csapatába, etikailag. Meg lehet érteni az edzőt...

Az olasz válogatottnál a világbajnoki búcsú után bűnbaknak kikiáltott támadót nemrég az Arsenallal hozták kapcsolatba, a brit lapok szerint Arsene Wenger régóta szeretné megszerezni őt - már februárban is pletykáltak róla. Raiola több vasat tart a tűzben, az Ágyúsokat sem zárja ki védence jövőjével kapcsolatban. Sőt, a Tuttosport a minap a Napolival boronálta össze.

forrás: hatharom.com