Recent comments

Friss Hírek

MILAN: Zaccardo távozóban; Mustafi és Contento érkezhet

Cristian Zaccardo hamarosan aláír a török Balikesirspor csapatához. 


Eközben Shkodran Mustafi és Diego Contento is a vezetőség kiszemeltje.
 
Mint már arról beszámoltunk, Bakaye Traoré a török élvonalban szereplő Bursasporhoz igazolt. Úgy tűnik, hogy Cristian Zaccardo követi Traorét Törökországba. A világbajnok jobbhátvédért a Balikesirspor jelentkezett be.

A Balikesirspor elnöke, Tuna Aktürk a napokban a következőket nyilatkozta: “Zaccardo beleegyezett abba, hogy csatlakozzon hozzánk. Napokon belül Törökországban lesz”.

Azonban a Sky Italia szerint még nincs teljes megegyezés a játékos és a török klub között. A Balikesirspor két éves szerződést kínál Zaccardónak.

Eközben a jelentések szerint a Milan is versenybe száll a Sampdoria német védőjéért, Shkodran Mustafiért, aki iránt a Juventus a Dortmund a Leverkusen és a Schalke is érdeklődik.

A 22 éves középhátvéd jelenleg a brazíliai világbajnokságon szerepel a német válogatottal. A tárgyalásokat könnyítheti, hogy a Milan és a Sampdoria vezetősége jó kapcsolatot ápol egymással, hisz a Samp jelenlegi sportigazgatója, Ariedo Braida korábban a Milan alkalmazásában állt.

Továbbá Diego Contento neve is felmerült, mint lehetséges érkező. A 24 éves balhátvéd szerződése 2016 nyaráig szól a Bayern Münchennel.

A Sky szerint Contento szivesen kipróbálná magát a Serie-A-ban.

forrás: acmilan.hu