Recent comments

Friss Hírek

AZZURRI: Hamarosan landol az olaszok gépe

Hamarosan Milánóban landol az olasz válogatott repülője, a csapat egyik fele pedig onnan tovább repül Rómába. Brazil idő szerint tegnap 18 óra után, közép-európai idő szerint 23 órakor felszállt Rio de Janeiróból a Sqadra Azzurra gépe, sajnos túl korán.



A csapat körül kialakult alap feszültség természetesen a korai kiesésből fakadt, erre egy jó nagy lapáttal még Mario Balotelli is rátett, akit először az utolsó csoportmérkőzés alatt Prandelli figyelmeztetett, majd a csapategységet megbontó viselkedését Daniele De Rossi kritizálta nyilvánosan.

Mint ismert, Balotelli volt az egyetlen, aki nem várta meg Prandellit az öltözőben a sajtótájékoztató után, majd a haza felé vezető repülőúton is a csapattól különült, inkább Fanny kisasszonnyal tölti az utat – írja a Corriere Dello Sport.

A találkozó után a posztjáról lemondó Prandelli maradásában bízik még az olasz szövetség, ám erre nagyon halvány esély mutatkozik csupán. A korábbi jelöltek mellé az edzői rutinnal nem rendelkező Fabio Cannavaro is becsatlakozott, miután lenyilatkozta, hogy nem tudna nemet mondani egy ilyen megtisztelő felkérésnek.

A következő napok eseményei nagy fontossággal bírnak majd, izgatottan várjuk a fejleményeket.

forrás: azzurri.co.hu