Recent comments

Friss Hírek

VIDAL: Mi lehetünk a meglepetéscsapat

A Juventus sztárjátékosa, Arturo Vidal úgy véli, hogy válogatottja komoly meglepetést okozhat a brazil világbajnokságon, miután tegnap hazaküldte a címvédő spanyol csapatot.


„Jó teljesítményt nyújtottunk, fiatal és győzelemre éhes csapat vagyunk” - nyilatkozta a számos csapat által körbeudvarolt torinói középpályás a Sky Sport Italia munkatársainak a Spanyolország elleni 2-0 után.

Az eredmény azt jelenti, hogy Hollandia és Chile matematikailag továbbjutott a csoportból az egyenes kieséses szakaszba, a következő fordulóban már csak az dől el kettejük küzdelmében, ki lesz a csoportelső.

„Képesek vagyunk egészen a döntőig menetelni, és ezen a világbajnokságon mi lehetünk a meglepetéscsapat.”

Arturo Vidalt májusban műteni kellett, így korántsem volt biztos világbajnoki szereplése, ám eddig mindkét meccsen szerephez jutott, és a spanyolok ellen már játékban is többet mutatott.

„Sokkal jobbnak éreztem magam, mint az első mérkőzésen. Ma jól játszottam, és ez nagyon fontosnak tartom.”

A középpályást számtalan tőkében gazdag és komoly potenciállal rendelkező csapattal hírbe hozták, így a Real Madriddal, a Bayern Münchennel, a Manchester Uniteddel és a Barcelonával, többek között, így adta magát a kérdés, hogy a játékos hogyan vélekedik jövőjéről.

„Nem tudom. Boldog vagyok a Juventusnál, azonban most kizárólag a chilei válogatottban betöltött feladatokra kívánok koncentrálni.” - jött a megszokott válasz a sablonos kérdésre.

forrás: juventuz.blog.hu