Recent comments

Friss Hírek

RAIOLA: Pogba a Juventusnál tervezi a jövőjét

Az utóbbi napokban egyre erősödtek a pletykák, amelyek Paul Pogba lehetséges távozásáról, valamint a Chelsea elszánt érdeklődéséről szóltak, s mindez pontosan jelzi, hogy a 2012 nyarán a Manchester Unitedtől ingyen érkező játékos milyen szédületes produkciót nyújtott az elmúlt két szezon során.


Az angol sajtó a napokban arról számolt be, hogy a José Mourinho által irányított londoni kékek 60 millió fontos ajánlattal próbálják a szigetországba csábítani az európai labdarúgás egyik legnagyobb tehetségét, akit a Real Madrid és a Paris Saint-Germain is árgus szemekkel követ. 

Az ügyben megszólalt Pogba ügynöke is, aki a Juventus szurkolói számára megnyugtató szavakkal szólt a tehetség jövőjéről:

"Úgy döntöttünk, hogy Paul ügyében nem beszélünk az átigazolási piacról a világbajnokság végéig." - nyilatkozta a francia játékost képviselő Mino Raiola a Rai Sportnak. "Azonban nyugodtan kijelenthetem, hogy a Juventusnál tervezi a jövőjét, ahol nagyon boldognak érzi magát."

A 2013-as U20-as világbajnokságot megnyerő, majd a torna legjobb játékosának választott Pogba, fiatal kora ellenére, a Juventus egyik kulcsjátékosa, s a torinói klubbal a középpályás zsinórban két bajnoki címet is bezsebelt.

Az elmúlt szezon során Pogba 36 bajnoki találkozón lépett pályára a Juventus mezében, s ezalatt hét találatig és hét gólpasszig jutott. 

A 21 esztendős játékos jelenleg Brazíliában tartózkodik a francia válogatottal, s a csoportmérkőzések során két alkalommal is kezdőként lépett pályára, az egyenes kieséses szakaszban pedig Nigéria vár Didier Deschamps fiaira.

forrás: juventuz.blog.hu