Recent comments

Friss Hírek

TORINO: Alapembereikért csap össze a Roma és a Juventus

Ahogy az várható volt, szétkapkodják a Serie A egyik meglepetéscsapatát, a Torinót a nyári átigazolási szezonban.


A gólkirály Ciro Immobile már a Dortmundhoz szerződött, de a többi alapemberért is sorban állnak a nagy klubok. 

Immobile csatártársa, Alessio Cerci és a jobbhátvéd Matteo Darmian a Juventusban vagy a Romában köthetnek ki. 

Jelenleg mindkét játékos a világbajnokságon szerepel az olasz válogatottal, bár Cerci egyelőre nem lépett pályára. Darmian viszont kimondottan jól játszott Anglia ellen, Antonio Candrevával rendre zavart okoztak a jobb szélen, ami végül Olaszország győzelméhez vezetett.

A jobbszélső Cercivel kapcsolatban érdekesség, hogy a Roma neveltje, de vitathatatlan tehetsége, labdaügyessége ellenére éveken át nem tudott megragadni a Farkasok első csapatában. Rendre kölcsönadták - a Bresciának, a Pisának, az Atalantának -, mielőtt a Fiorentina megvásárolta volna. 

A Violáknál sem lett főszereplő, két éve igazolt a Torinóhoz, ahol a most véget ért szezonban 13 gólig és 12 gólpasszig jutott. Az ő esetében az döntheti el a versenyt a Roma és a Juventus között, hogy ki hajlandó fizetni érte 20 millió eurót és kielégíteni a fizetési igényeit.

Darmian a Milanban nevelkedett, ő a Padovában játszott kölcsönben, mielőtt a Palermónak eladták volna. A szicíliaiak adták tovább a Torinónak, amelyben 37, azaz egy híján az összes bajnokin kezdő volt a mostani idényben. 

Az ő ára természetesen posztjából fakadóan is jóval kevesebb, mintegy 4-5 millió euró lehet, és állítólag a Romának van nagyobb esélye leigazolni. Egyszerűen csak azért, mert nem akar városon belül klubot váltva a Juventusba menni.

forrás: hatharom.com