Recent comments

Friss Hírek

NAPOLI: Sokalják Reina ötmilliós kivásárlási árát

Angol sajtóhírek szerint az olasz Napoli sokallta Pepe Reina ötmillió eurós kivásárlási árát, így a liverpooliak spanyol labdarúgója egyéves kölcsönadást követően ismét az angoloknál kell jelentkezzen munkára.


Legalábbis a nyári vakációját követően. 

A kapus egy meccset védett a vb-n, az Ausztrália elleni, a spanyolok számára a továbbjutás szempontjából téttel már nem bíró találkozót kapta meg, és hozta le kapott gól nélkül.

Reina saját bevallása szerint még nem beszélt a liverpooli menedzserrel, Brendan Rodgersszel, így nem tudja, mik a szakmai stáb vele kapcsolatos tervei. Ő saját bevallása szerint úgy készül, hogy 2016-ig élő szerződése értelmében edzésre jelentkezik, de tisztában van azzal, hogy ebből még könnyen lehet eladás vagy újbóli kölcsönadás is. Korábban szóba került nevelőegyesületénél, a Barcelonánál, de ott végül betelt a kapuskontingens.

A bajnoki címért versenyt futó, végül ezüstérmes Liverpoolban végig a belga Simon Mignolet számított az első számú kapusnak, a 26 éves játékos pozícióját nem igazán fenyegeti veszély.

forrás: NSO