Recent comments

Friss Hírek

ROMA: Aubameyang=25 millió Euró + Ljajic

Emerick Aubameyang tavaly nyáron érkezett a Borussia Dortmundhoz és viszonylag jól sikerült a beilleszkedése, amit 13 gól és 4 gólpassz bizonyít.


A villámléptű szélsőt sokan csak gaboni Bolt-nak becézik, azonban a gyorsasága néha hátrány, mert hozzá képest labda virtuóznak számító Henrikh Mkhitaryan, Marco Reus vagy Jakub Blaszczykowski nem tud vele összejátszani, mert elhagyja a labdát. A másik probléma a védekezés elhanyagolása, ami miatt már többször meggyűlt a baja Jürgen Klopp vezetőedzővel. 

Ha csak egyirányú a játék, akkor a 24 éves játékos kiválóan használható, de a védekezés elmaradása sokszor üt réseket a Borussia védekezésén. Emiatt a szezon második felében már inkább a télen érkezett Milos Jojic-ot favorizálta a vezetőedző. 

A múlt héten kapott lábra az a hír, hogy hajlandóak egy jó ajánlat esetén értékesíteni a gaboni villámot. Állítólag az AS Róma hajlandó lenne megvásárolni 25 millió Euróért a labdarúgót és ráadásként odaadnák Adem Ljajic-ot is. A 22 éves, nyolcszoros szerb válogatott játékos tavaly nyáron érkezett a Farkasokhoz 11 millió Euróért, de kezelhetetlensége miatt túladnának rajta. 

Most már a tárgyaló feleken a sor, de nem felejtve, hogy José Mourinho miatt élénken érdeklődik a Chelsea is Aubameyang-ért.

forrás: foci-live.hu