Recent comments

Friss Hírek

JUVENTUS: Pogbának komoly londoni kérője akadt

Angol napilapok arról tudósítanak, hogy a Chelsea kész 60 millió angol fontot, vagyis megközelítőleg 75 millió eurót fizetni a Juventus középpályásáért, Paul Pogbáért.


A Daily Star értesülései szerint José Mourinho csapata a huszonegy éves francia válogatottban látja Frank Lampard ideális utódját, ezért komoly összeget hajlandók felajánlani a fiatal középpályásért.

Ez az átigazolás rekordösszegnek számítana a londoni kékeknél, mivel eddig a Chelsea legtöbbet Fernando Torresért adott ki, 50 millió angol fontot még 2011-ben.

Azonban ez az összeg még mindig alacsonyabb, mint a torinói vezetőség által megszabott 100 millió eurós vételár, azonban nyilvánvaló, hogy pénzügyi szemmel így is nagyszerű üzlet lenne a fiatal francia értékesítése, hiszen a tehetséges játékost a Juventus ingyen szerezte meg a Manchester United csapatától 2012-ben.


Jelenleg a középpályásért komoly harc dúl a Real Madrid, Paris Saint-Germain, Chelsea, Arsenal és az egykori klubja, a Manchester United között, amelynek minden bizonnyal nagyon örülnek az utóbbi csapatokhoz képest igencsak tőkeszegénynek tűnő olasz bajnokcsapatnál.

Roman Abramovich idén nyáron komoly befektetésekre adta a fejét, hiszen nemrégiben megszerezték Cesc Fàbregast a Barcelona csapatától megközelítőleg 30 millió angol fontért, és hamarosan várhatóan bejelentik az Atletico Madrid csatárának, Diego Costának is az érkezését.

A londoni kékek ugyanakkor nem kell aggódjanak a FFP előírások megszegése miatt sem, hiszen nemrégiben komoly tőkére tettek szert Juan Mata Manchester Unitedhez és David Luiz PSG-hez történő értékesítésével, akiknek a játékjoga összesen 97 millió angol fontot hozott a klubnak.

forrás: juventuz.blog.hu