Recent comments

Friss Hírek

JUVENTUS: Megegyeztek az argentin támadóval

Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus rendkívül közel került Juan Manuel Iturbe megszerzéséhez, hiszen megegyezésre jutott a játékossal, így a mai nap folyamán a torinói klub igazgatóira kulcsfontosságú találkozó vár veronai kollégáikkal.

 
Az argentin támadó az elmúlt szezon során az FC Portótól kölcsönben szerepelt a veronai klubnál, azonban az olasz újonc a sikeres esztendő végén élt opciós vételi jogával, s megszerezte Iturbe játékjogát.

A játékos számos olasz élklub, köztük az AC Milan és az AS Roma érdeklődését is felkeltette, sőt még Itálián kívül is akadtak kérői, azonban úgy néz ki, hogy a Juventus vezeti a versenyfutást. 

A La Gazzetta dello Sport és a Tuttosport egyaránt arról számol be, hogy a Juventus már megegyezett az argentin szélsővel, aki egy öt évre szóló, évi 1.5 millió eurós szerződés tervezetére bólintott rá, s az összeg különböző bónuszok révén tovább növekedhet.

A Juventus igazgatóinak most már csak a Hellas Verona vezetőségével kell közös nevezőre jutniuk a ma esedékes tárgyalások során.

A Hellas Verona 15 millió euróért szerezte meg Iturbe játékjogát, s 30 millió körüli összeget szeretne elkönyvelni a játékos értékesítése révén, azonban Beppe Marotta csupán 15 millió fizetne, s további játékosok bevonásával elégítené ki a másik fél igényeit.

Az üzlet részét képezheti a Torinóban létszámfölöttivé vált Fabio Quagliarella, valamint a kevés játéklehetőséghez jutó Federico Peluso és Simone Padoin.

forrás: juventuz.blog.hu