Recent comments

Friss Hírek

BUFFON: Képesek vagyunk legyőzni Uruguayt

Az olasz válogatott csapatkapitánya, Gianluigi Buffon bizakodva tekint az Uruguay elleni meccs elébe, a Costa Rica elleni elszenvedett meglepő vereség ellenére is.


Buffon szilárdan állítja, semmi nem változott csapata számára a Costa Rica elleni hideg zuhany után.

Bryan Ruiz fejese elegendőnek bizonyult ahhoz, hogy Costa Rica legyőzze Olaszországot, így bebiztosítva a legjobb 16 közé jutást.

Buffon elmondása szerint semmi nem változott az olaszok számára, ugyanis egy döntetlen már elegendő lenne a csoportból való továbbjutáshoz Uruguay ellen.

“Vissza kell találnunk a helyes ösvényre, de ez csak akkor megy, ha a dolgok jó oldalát nézzük. Pénteken a döntetlennel se mentünk volna többre, hisz Uruguay ellen ugyanúgy legalább döntetlent kell elérni” – mondta Buffon a Sky Sport Italianak.

“Costa Rica kijutása a Világbajnokságra már önmagában meglepetés volt, most azonban bebizonyították, hogy nem véletlenül vannak itt, és hogy számolni kell velük a továbbiakban is.”

“Korábban már megtapasztalhattuk, hogy nem egy leányálom a Világbajnokság, még az olaszok számára sem.”

“Kellemetlen meccs volt azonban most minden energiánkkal azon vagyunk, hogy mihamarabb felfrissüljünk, és hogy a legtöbbet tudjuk kihozni magunkból Uruguay ellen. Meggyőződésem, hogy képesek vagyunk legyőzni az uruguay-i együttest” – zárta Buffon.

“Costa Rica számára se volt épp kedvező az időjárás, a vereséget erre nem is lehet ráfogni” – tette hozzá a világbajnok portás.

forrás: Juventusfc.hu