Recent comments

Friss Hírek

MARCHISIO: Eltökéltebbeknek kell lennünk

Claudio Marchisio a tegnapi mérkőzés után úgy nyilatkozott, hogy sokkal eltökéltebb és harcosabb olasz válogatottra lesz szükség Uruguay ellen.


Az Azzurri számára továbbra is elérhető a továbblépés a csoportból a pénteki Costa Rica elleni 1-0 ellenére, azonban ehhez az angolokat legyőző, de Costa Rica válogatottjától ugyancsak elvert uruguayi válogatott ellen kedden pontot kell szerezni.

„Megvoltak a lehetőségeink a meccs első félidejében a vezetés átvételére, azonban nem éltünk ezekkel, és aztán gólt kaptunk.” - értékelte a meccset Claudio Marchisio a RAI Sport stábjának a mérkőzés után.

„Ha mi szerezzük az első gólt, teljesen másképp alakult volna a meccs. Számítottunk arra, hogy nehéz mérkőzés vár ránk, és sajnos rosszul is alakult számunkra.

Azonban továbbra is jó esélyünk van továbbjutni. Most az Uruguay elleni mérkőzésre kell koncentrálnunk, amely találkozó rendkívüli fontosságú.”

Thiago Motta panaszkodott a komoly hőségre, ami a meccs idején, helyi idő szerint délután egy órakor tapasztalható volt Recifén, és Claudio Marchisio véleménye is megegyezett csapattársáéval.

„Sok minden megváltozott Manaushoz képes, mivel nem európai csapat ellen játszottunk, és a meccs kezdésének ideje is a nap legmelegebb időszakában volt. Szeretném megtudni, ki szervezte így a programot, és feltennék neki néhány kérdést...

A hőséget nem alibinek használjuk, azonban ez döntő befolyással is lehet a meccs kimenetelére. Az viszont bizonyos, hogy Olaszország csapata sokkal eltökéltebb és harcosabb arcát kell majd Uruguay ellen mutassa a továbbjutáshoz.”

Olaszországnak a Cavani és Suárez csapata ellen elég egy döntetlen is a továbbjutáshoz, hála a jobb gólkülönbségnek.

„Ebből a szempontból fontos volt, hogy csak 1-0 lett a Costa Rica elleni vereség eredménye és nem 2-0, mivel az nagyobb hatással lett volna a továbbjutási esélyeinkre.

Nincs sok időnk akkumulátoraink feltöltésére, mivel a következő mérkőzés kedden, ugyancsak 13.00 órakor kezdődünk, három napunk van, hogy kipihenjük magunk.”

forrás: juventuz.blog.hu