Recent comments

Friss Hírek

JUVENTUS: Berardi Torinóba költözik?

Az olasz sajtó értesülései szerint Domenico Berardi a Juventus keretében kezdi meg a felkészülést a következő szezonra, s a játékos is beleegyezett a váltásba, azonban a két klub között még egyeztetések zajlanak a kompenzáció ügyében.



A La Gazzetta dello Sport mai száma azt állítja, hogy a tavalyi szezont a Sassuolónál töltő fiatal tehetség elfogadta a Juventus hívó szavát, így nyáron Torinóba költözik, s Antonio Conte irányítása alatt bontogatja majd tovább a szárnyait.

A két klub képviselőire ugyanakkor még további egyeztetések várnak, hiszen a Juventus más játékosok átengedésével szeretné kivásárolni Berardi játékjogának hiányzó felét, s a Sassuolo cserébe a szintén közös tulajdonban álló Simone Zazát szeretné megszerezni a torinóiaktól.

A pletykák szerint a Juventus sportigazgatója, Beppe Marotta nem szándékozik elfogadni a Sassuolo feltételeit, s mivel a másik fél nem mutatott érdeklődést Luca Marrone játékjogának ügyében, helyette Simone Padoin vagy Federico Peluso válhat cserealappá.

forrás: juventuz.blog.hu