Recent comments

Friss Hírek

MILAN: Az első csapatban számolnak Tamás Krisztiánnal

Filippo Inzaghi, az olasz Serie A-ban szereplő AC Milan vezetőedzője a felnőttkeretnél számol az U19-es együttes magyar játékosával, Tamás Krisztiánnal.


Inzaghit június elején nevezték ki a rossoneri vezetőedzőjének, miután korábban az utánpótláscsapatot irányította, ahol játékosa volt az U19-es Eb-re készülő Tamás Krisztián. 

A korábbi kiváló csatár az első csapatnál is számít a magyar játékosra, már jelezte neki, hogy jelenése van a július 9-én kezdődő felkészülésen. 

„Nagyon örültem a hírnek, hiszen Pippóval remek a kapcsolatunk – mondta Tamás. – A személyisége miatt alkalmasabb, mint Seedorf volt. Sokkal jobban tud bánni a játékosokkal. Mint embert és mint edzőt is nagyon megkedveltem. Bíztam benne, hogy így több esélyem lesz odaférni az első keretbe. Nem hiába: nemrég szólt, hogy július kilencedikén csatlakozzam a csapathoz. Ezt még meg kell beszélnem Mészöly Gézával is, biztos, hogy itt leszek az Eb-n, mert az is nagyon fontos számomra, de ekkora lehetőséget nem szabad kihagynom.”

„Többször is kijelentette már Inzaghi, hogy a Serie A-ba való játékos vagyok, készen állok a felnőttfutballra. Mindig segít abban, hogyan tudnék továbbfejlődni. Az egész csapat arra épült, hogy mi, szélső védők felmentünk támadni úgy, hogy közben hátul is megoldottuk a feladatunkat. Ehhez én rengeteget tudok futni, és gyors is vagyok. Ezeket a képességeimet mindig is kivételesnek tartotta.”

forrás: NSO