Recent comments

Friss Hírek

JUVENTUS: Morata kész jóval kevesebb pénzért Torinóban focizni

Álvaro Morata kész lemondani 7 millió euróról annak érdekében, hogy a Juventusban focizhasson, legalábbis ezt állítják olasz hírforrások.


A CalcioMercato cikke szerint a Real Madrid csatára nem tántorítható el a Torinó átigazolástól annak ellenére, hogy a Wolfsburg lényegesen gyümölcsözőbb bérezést biztosítana a fiatal támadónak.

A weboldal úgy értesült, hogy a Bundesligában vitézkedő csapat kész megközelítőleg 17,5 millió eurót fizetni öt évre szóló szerződés esetén a spanyol U21-es válogatottnak, míg Antonio Conte csapatának csupán 10,5 millió eurót áll módjában a játékos számlájára utalni öt év alatt, ha összejönne a nyáron az átigazolási üzlet a madridiakkal.

A komoly különbség ellenére Álvaro Morata úgy döntött, hogy a kérők közül inkább a Serie A rekordbajnokát választja, mivel sokkal csábítóbb számára a torinói projekt.

Amennyiben hinni lehet a híreknek, a játékos már megállapodásra jutott az Öreg Hölgy képviselőivel, most a Juventusnak most már csupán a királyi klubbal kell megtárgyalnia a helyzetet, a BL-győztest kell valamilyen komoly ajánlattal meggyőznie az átigazolásról.

forrás: juventuz.blog.hu