Recent comments

Friss Hírek

LLORENTE: Maradni akarok

Fernando Llorente a minap azt nyilatkozta, hogy bár számos cikk szerint külföldi klubok érdeklődnek a csatár szolgálatai iránt, ő a Juventusnál kíván maradni.


A pletykák arról szólnak, hogy a spanyol gólvágó center egyetlen Olaszországban töltött szezon után már elhagyja a torinói Öreg Hölgyet.

A játékos az Athletic Bilbao csapatától érkezett tavaly nyáron ingyen, miután lejáró szerződését nem kívánta megújítani, és ezért a baszk csapatnál is komoly árat fizetett, hiszen gólérzékenysége ellenére a szezon jelentős részét a padon kellett töltenie büntetésből.

Az egykori spanyol válogatottnak nem sikerült egyből átszoknia a spanyol stílusról az olaszra, azonban szépen lassan beverekedte magát a Juventus kezdőjébe, és szezon végére 18 bajnoki gólig és 5 gólpasszig jutott, és korántsem csupán fejesei voltak veszélyesek az ellenfél kapujára.

A híresztelések szerint a Juventus ezen a nyáron nem zárkózik el a játékos értékesítésétől, amennyiben megfelelő ajánlat érkezik érte, azonban a spanyol támadó határozottan kijelentette, hogy Torinóban kíván maradni, és hogy nagyon jól érzi magát a Juventusnál.

„A jövőm a Juventushoz köt. A telefonom nem csörgött.” - nyilatkozta a csatár a Sky Sport Italia kérdésére válaszolva.

„Nyugodt nyári szabadságom volt. Boldog vagyok, hogy itt lehetek, és nem is gondolok semmilyen más lehetőségre.” - határolódott el az eligazolástól a Juventus centere.

forrás: juventuz.blog.hu