Recent comments

Friss Hírek

DELLA VALLE: Cuadrado? Megpróbáljuk megtartani

Juan Cuadrado játékára talán most figyelnek fel a legtöbben: a kolumbiai játékos hazája válogatottjának képviseletében a világbajnokságon is megmutatja, hogy miért tartják több tízmilliós futballistának – a Fiorentina elnöke szerint sem lesz könnyű megtartani őt a kontinenstorna után.


 
“Aki ismer engem, tudja, hogyan kezelem ezeket a helyzeteket, hiszen szinte minden évben hasonló helyzetben vagyunk.” – kezdte nyilatkozatát a firenzei klub elnöke.

“Mindent megfogunk tenni, hogy Firenzében tartsuk Cuadradót, tisztában vagyunk vele, hogy nehéz helyzetben vagyunk. Látjuk, hogy ez a világbajnokság nem segít nekünk ebben az ügyben, hiszen jól szerepel a játékos és csapata is. Cuadrado ára? Nincs egy meghatározott összeg, és nem fogunk meghatározni a jövőben sem. Eddig még nem tárgyaltunk senkivel, hiszen a mercato még ki sem nyitott.” – vázolta a jelenlegi helyzetet Della Valle.

A hírek szerint nehéz lesz megtartaniuk a firenzei klub egyik értékét, hiszen egyre nagyobb klubok is felfigyelnek Cuadrado képességeire…

forrás: azzurri.co.hu