Recent comments

Friss Hírek

JUVENTUS: Leigazolták a PSG csodagyerekét

Az olasz átigazolási ügyekben mindig jól értesült Gianluca Di Marzio arról számol be, hogy Paul Pogba sikertörténete után, a Juventus leigazolta a francia labdarúgás legújabb csodagyerekét, a Paris Saint-Germain alkalmazásában álló Kingsley Comant.

 
"A Juventus és Coman között szerelem volt az első látásra. A francia tehetség olyannyira fiatal, hogy még alá sem írhatta eső szerződését, a Juventus azonban már készen áll arra, hogy megszerezze. A zebramezesek megkaparintották Európa egyik legnagyobb ígéretét."


"Amikor még csak 16 esztendős volt, profiként is bemutatkozhatott a PSG-ben (a klub történetének legfiatalabb játékosaként), egy olyan csapatban, amelyben Cavani és Ibrahimović is szerepel, azonban Ancelotti mester mégis bizalmat szavazott neki."


"Coman egy kreatív középpályás, egy dinamikus trequartista, aki felkeltette fél Európa figyelmét. Mindez december 12-én történt a Next Gen alkalmával, amikor egy emlékezetes találatot szerzett a Juventus ellen.

 Szélsőként is bevethető, s a US Senart-Moissy ifjúsági akadémiáján nevelkedett, akár csak Kondogbia, s a PSG legjobb ifjúsági játékosának választották 2012-ben és 2013-ban is. 

A beceneve »Király«, vajon megkoronázzák majd Torinóban? A Juventusnál bíznak benne, s időközben le is igazolták." - áll Gianluca Di Marzio honlapján.

forrás: juventuz.blog.hu