Recent comments

Friss Hírek

CÁCERES: A kapitány ki fog kérdezni engem Olaszországról

Az uruguayi válogatott védője, Martín Cáceres a Juventusban légióskodik, úgy véli hasznos információkkal tudja segíteni Óscar Tabárez szövetségi kapitányt.


Uruguay kedden az olasz bajnokcsapatra épülő Olaszországgal találkozik, a tét a továbbjutás.

A Juve hat futballistát delegált a Squadra Azzurra keretébe, a támadószekciót kivéve minden csapatrész a Zebrákra épül. Martín Cáceres ugyan csak kiegészítő ember a torinói együttesben, de rendkívül hasznos információkkal tudja ellátni Óscar Tabárez szövetségi kapitányt. 

Erről a sajtónak is szíves örömest kitálalt.

"Úgy gondolom, Tabárez kapitány ki fog kérdezni engem Olaszországról és a Juventusról, különösen a klubtársaimról. Minden taktika Andrea Pirlóra épül, én is csak azt tudom hangsúlyozni Tabáreznek, mennyire fontos, hogy ne hagyjuk őt élni, amikor nála van a labda. Claudio Marchisio kiszámíthatóbb, azaz vele kapcsolatban hasznosak lehetnek a tanácsaim. Részletesen le fogom festeni, milyen mozgékony a szélen és milyen átlövésekre számíthatunk tőle. Giorgio Chiellini közeli barátom, Andrea Barzagli és Leonardo Bonucci nagyon tapasztalt játékosok. Nem hinném, hogy Olaszország tíz emberrel fog védekezni, nem ez az ő stílusuk. Ráadásul nálunk Luis Suáreznek és Edinson Cavaninak aprócska terület is elég ahhoz, hogy megvillanjanak. A kontrákra fogunk berendezkedni. Cavani és Suárez párosa az egyik legjobb csatárduó a világon" - nyilatkozta a 27 éves védő.

forrás: hatharom.com