Recent comments

Friss Hírek

CHIELLINI: A FIFA a vb-n akarja tartani a sztárjait

Giorgio Chiellini szerint azért maradt megtorlatlan Luis Suárez harapása, mert a FIFA a vb-n akarja látni a legnagyobb sztárokat.


A mexikói játékvezető az Olaszország–Uruguay mérkőzés (0–1) második félidejében előbb azonnali piros lappal kiállította az ellenfelét letalpaló Claudio Marchisiót, majd elnézte Luis Suáreznek, hogy megharapta Chiellini vállát, pedig az olasz védő megmutatta a nyomokat.

„Tiszta szégyen! – fakadt ki a Sky Sport Italiának a kiesésük után Chiellini. – A meccset a játékvezető döntötte el, nekünk kellett volna továbbjutnunk. Suárez egy kis sunyi, és megúszta, mert a FIFA a vébén akarja tartani a sztárjait. Szeretném látni, hogy lesz bátorságuk felhasználni ellene a videós bizonyítékot. A bíró látta a harapás nyomait, mégsem tett semmit. Marchisio kiállítása és Suárez tettének elnézése döntő volt. Kettős mércét alkalmazott a játékvezető több esetnél az első félidőben is. Amíg tizenegy emberrel játszottunk, uraltuk a meccset, Uruguaynak nem volt veszélyes helyzete. Emberhátrányban már természetesen szenvedtünk az utolsó fél órában, és egy szöglet után betaláltak.”  



forrás: NSO