Recent comments

Friss Hírek

GERVINHO: Nagyon sok jót kaptam

Az elefántcsontparti játékos tavaly igazolt a Romához az angol Arsenáltól és rögtön az első éve fantasztikusra sikeredett, miután 33 meccsen 12 gólt szerzett és számos gólpasszt kiosztott.


"Rómában nagyon sok jót kaptam, itt mindenki rendes velem a pályán és azon kívül is. Nagyon megbecsülnek, szinte piedesztálra emeltek, pedig sosem kértem senkitől. Elérték, hogy roppant fontos és meghatározó legyek."- nyilatkozta Gervinho.

"Nagyon tisztelnek a klubnál, különösen a szurkolók, és ami nekem különösen tetszik, hogy a szurkolók minden egyes alkalommal, amikor hozzám kerül a labda, felhördülnek. Tisztára olyan érzés, mintha a bajnoki címet nyertük volna meg, olyan volt a hangulat a városban. El tudom képzelni, hogy mi lenne, ha tényleg megnyernénk."

Gervinho játszott már együtt nagy játékosokkal, a Romában pedig abban a szerencsés helyzetben van, hogy Francesco Tottival futballozhat együtt.

"Totti akármikor pár szót szól hozzám franciául, azon mindig jókat nevetek. Amúgy pedig ő egy nagyon szerény srác. Számomra Drogba és ő azonosak, tapasztaltak és őket mindenki szereti az öltözőben."


forrás: asroma.hu