Recent comments

Friss Hírek

FIGC: Ha Olaszország veszít, Abete lemondhat

A Gazzetta szerint ha a ma esti (délutáni?) Uruguay elleni meccset elveszíti a Squadra Azzurra, akkor a FIGC elnöke, Giancarlo Abete felállhat a székéből. 



A következő közgyűlés augusztus közepén lesz, és egy kiesés esetén minden bizonnyal új irányba akarna elindulni a szövetség. 

Ezt pedig új vezetéssel lehetséges. A rózsaszín lap szerint két utódjelölt jöhet szóba: a jelenlegi alelnök, Demetrio Albertini, valamint Simone Perrotta. 

Utóbbi ugye a Roma korábbi remek játékosa, és az ő kinevezése tényleg gyökeres változtatás lenne. Ez már csak szerkesztői kommentár, de azt is nehezen tudom elképzelni, hogy kiesés esetén Prandelli maradna a szövetségi kapitány, pedig ő kiváló szakember.

Na de ez mind csak feltételezés, és nagyon nem szeretnénk meglátni, mi igaz belőle. Ma Olaszországnak tovább kell jutnia, egy döntetlen is elég ehhez, és mindannyian hisszük, hogy sikerülni fog. Még szép hogy sikerülni fog, ez az olasz válogatott, amely bárkit meg is tudna verni, csak van egy olyan szokásuk, hogy mindig a lehető legkevesebb energiát mozgósítják, a frászt hozva ezzel a szurkolókra.

forrás: azzurri.co.hu