Recent comments

Friss Hírek

Sportklub: A hétvégi menetrend


A Serie A 27. fordulójából öt mérkőzést láthatunk élőben a hétvégén, ezek közül kiemelkedik a pénteki Napoli-Juventus és a szombati Milan-Lazio rangadó.


Napoli-Juventus, péntek, 20:30, ÉLŐ
A bajnokság második helyezettje fogadja a listavezetőt. Per pillanat a Napoli-Juventus párosítás jelenti a rangadók rangadóját. A forduló előtt hat ponttal áll a Juve a nápolyiak előtt, amennyiben Conte csapata behúzza ezt a meccset is, gyakorlatilag eldönti a bajnokságot. Cavaniék a sok elhullajtott pont után most az utolsó esélyüket ragadhatják meg...

Milan-Lazio, szombat, 20:30, ÉLŐ
Az AC Milan előbb legyőzte a Barcelonát a BL-ben, majd a milánói városi derbin ikszelt az Interrel. Remek formában vannak a piros-feketék, akiket repít előre a Balotelli-El Shaarawy kettős. A Lazio elleni rangadónak a dobogó harmadik helye lehet a tétje. 

Torino-Palermo, vasárnap, 12:30, ÉLŐ
Bár a párosítás csalóka, és nem elsőre nem ígérnek a klubok nevei nagy meccset, de a Torino az elmúlt hétvégén például hétgólos mérkőzést játszott a Cagliari otthonában. A Bikák viszont idegenben szerepelnek jobban, nem pedig hazai pályán, és a Palermónak nagyobb a motivációja, hiszen a kiesés elkerüléséért harcolnak az edzőváltáson áteső Miccoliék. 

Catania-Inter, vasárnap, 15:00, ÉLŐ
Az Inter két tűz között van, hoszen a Milan már megelőzi a városi riválist és a Fiorentina is tapad Cambiassóékra. Stramaccioni állása is veszélyben, nagy a nyomás a milánóiakon, a kedélyeket mindenképpen megnyugtatná egy idegenbeli győzelem. 

AS Roma-Genoa, vasárnap, 20:30, ÉLŐ
Az AS Roma egymás után két meccset nyert - a Juventust és az Atalantát verték Tottiék -, ilyenre pedig december óta nem volt példa. Kis túlzással azután, hogy a Zebrákat legyőzték a Farkasok, már mindegy mi lesz az idény hátralévő részében, de a Genoát azért még csak legyűrik...

forrás: sportklubtv.hu