Recent comments

Friss Hírek

Roma: Mancinit szeretnék edzőnek


Roberto Mancini az egyik jelölt a Roma kispadjára.


A Roma egyelőre küzd az edzőkkel, az új tulajdonosok előbb Luis Enrique-vel próbálkoztak Rómába varázsolni egy Barcelona féle játékra képes csapatot, majd jött Zdenek Zeman, akinek irányítása alatt már látványosabb lett a játék, a sok lőtt gól mellett viszont rengeteget kaptak...
Február elején menesztették Zemant, jött helyére az idény végéig Aurelio Andreazzoli, a korábbi másodedző, akinek irányítása alatt beindult a csapat és gyűjtik rendesen a pontokat.
Ennek ellenére még nem tudni, ki lesz a következő idényben az edző.
A pletykák szerint a Milan jelenlegi vezetőedzője szerepel az első helyen, Massimiliano Allegrit szeretnék a vezetők. Allegri helyzete kérdéses, annak ellenére, hogy jól megy a csapatnak, lehetett hallani a távozásáról szóló pletykákat. Azért, ha most ránézünk a tabellára és az idei eredményekre, akkor Berlusconi döntése nem lenne indokolt. A Milan fiatalítását jól vezényli Allegri, látható oka nem lenne a váltásra.
Lehet hallani Roberto Manciniről is, aki jelenleg a Manchester City edzője és igen bizonytalan a helyzete az angol klubnál. A pletykák szerint legalábbis az. A City az előző idényben bajnokságot nyert, idén is várhatóan a dobogón végeznek, de a bajnoki cím már nem lesz meg.

A Citynél a fő problémát a Bajnokok Ligájában nyújtott gyenge teljesítmény jelenti. Ennek megfelelően Mancini már jelezte, nagy változások lesznek a keretben, de persze a rosszindulatú hírek szerint, az is lehet, hogy Mancini is a távozók között lesz.
Ebben az esetben a Roma szívesen lecsapna Mancinire, aki az Interrel sikert sikerre halmozott az olasz bajnokságban. Igaz, az Interrel nem tudott nemzetközileg jegyzett eredményeket elérni, akár a Man Cityvel, bár egy jó csapat alapjait lerakta.
Mancinivel a fő gond a fizetése lehet, az olasz szakember nem számít olcsónak...
forrás: focimagazin.hu