Recent comments

Friss Hírek

Roma: Allegrivel tárgyalnak?


A Sky Sport Italia arról számolt be, hogy már több megbeszélésre sor került ez AC Milan vezetőedzője, Massimiliano Allegri és az AS Roma között.


A 45 esztendős szakemberrel kapcsolatban sokszor felvetődött a sajtóban a távozás lehetősége a szezon első részében a csapat gyengébb szereplése miatt, de az utóbbi időben remekel a Milan, a BL-ben otthon 2-0-ra verte a Barcát, a bajnokságban pedig kilenc mérkőzés óta veretlen, s ezekből hatot meg is nyert. 

Azt lehetne gondolni tehát, hogy Allegri pozíciója megerősödött, s ez akár így is lehet, de Adriano Galliani alelnök azt mondta, még nincs itt az ideje annak, hogy téma legyen az edző 2014-ig szóló szerződésének meghosszabbítása.

Elképzelhető, hogy nem is lesz új kontraktus, ugyanis a Sky szerint a Roma többször folytatott megbeszélést Allegrivel arról, hogy a tréner vegye át a fővárosi csapat irányítását a következő idénytől.

A Farkasokat jelenleg a Zdenek Zeman február eleji menesztését követően kinevezett Aurelio Andreazzoli gardírozza, aki a szezon végéig lett megbízva.


forrás: extrafoci.hu