Recent comments

Friss Hírek

Pioli: A legjobbkor találkozunk a Juventusszal


A Bologna edzője, Stefano Pioli állítása szerint a jó formában lévő csapatának kivételes teljesítménnyel kell előrukkolnia, amennyiben bármit is ki akarnak hozni a szombat esti, Juventus elleni hazai bajnoki mérkőzésből.


A 47 éves szakember, aki 1984 és 1987 között 3 évig egy sikeres időszakot töltött el a Bianconeri játékosaként, sorozatban negyedik győzelmére készül a csapatával.

Ugyanakkor a Bologna edzője tisztában van vele, hogy a Serie A tabelláját 9 pont előnnyel vezető Juventus lesz csapata elmúlt időszakbeli legkeményebb ellenfele.

"A Juve Olaszország legerősebb csapata, úgy tűnik, nincs gyenge pontjuk, és mindent megmutatnak a pályán: technikát, szervezettséget és intenzitást. Éppen ezért kitűnő teljesítményt kell nyújtanunk, hogyha pozitív eredményt akarunk elérni. Ez a legnagyobb presztízsű meccsünk a szezonban, a bajnok ellen, az egyetlen állva maradt olasz BL-csapat ellen."

"Hogyha a büntetőterületünkhöz közel engedjük a Juventust, az nem fog minket segíteni, éppen ezért támadni fogunk és megpróbálunk proaktívak lenni. Nagyon tiszteljük a Juventust és Contét, aki kitűnő menedzser, de megpróbáljuk legyőzni őket."

"Jelenleg jó formában vagyunk, de feljebb kell tennünk a lécet. Még jobban kell játszanunk, mint ahogy az elmúlt időszakban tettük."

forrás: Juventusfc.hu