Recent comments

Friss Hírek

Petkovics: Jókor jön a szünet


A Lazio kikapott a Torino vendégeként: a Sasok vezetőedzője, Vladimir Petkovics szerint pedig jókor jön a két hetes szünet számukra.


Legközelebb március 30-án rendeznek fordulót a Serie A-ban a válogatott mérkőzések miatt.

A Lazio remekül indította a szezont: ám az utolsó 10 bajnokiján mindössze 8 pontot szerzett a római csapat. Petkovics így értékelte a Torino elleni vereséget:
" Szeretném, ha egyszer 11 emberrel fejeznénk be a mérkőzést" - utalt Ciani kiállítására a mester.


" Arra kértem a játékosaimat, hogy keményen játszanak, és próbáljanak nyerni. Ez nem egy megérdemelt vereség volt. Még mindig hiszek benne, hogy odaérhetünk a Bajnokok Ligáját érő helyek valamelyikére. A szezon összes meccsén a győzelemért lépünk pályára,ezért harcolunk. Remélem, legközelebb több szerencsénk lesz. Mi semmiről sem döntöttünk. A játékvezető úgy ítélte meg, hogy játszhatunk ezen a pályán, mi pedig próbáltunk mindent megtenni a győzelemért. Úgy gondolom, hogy jól játszottunk.

A probléma az volt, hogy rögtön a mi ziccerünk után kaptuk a gólt, ezt nem lett volna szabad megengednünk. Jókor jön a szünet, bár sok játékosunk távol lesz válogatott kötelezettségei miatt, de két hét múlva már más játékosaink is bevethetőek lesznek, így egy más játékot is fogunk nyújtani." - nyilatkozta Petkovics.

A Lazio visszacsúszott az 5. helyre, azonos pontszámmal a 6. Inter és a 7. Roma társaságában, és immáron 7 pont a hátránya a dobogón álló Milanhoz képest.

forrás: azzurri.co.hu