Recent comments

Friss Hírek

Petkovic: A Milannak is van miért félnie


Az eddigi rangadók előtt rendre lenyilatkozták az edzők és a játékosok, hogy ez csak egy meccs, és hogy nem dönt semmiről. 


Vladimir Petkovic viszont nem ezt mondta, szerinte igenis nagyon fontos lesz az összecsapás, és akár az is múlhat rajta, hogy ki végez a dobogón. Szerinte megérdemelten állnak ma esti riválisuk előtt a tabellán, és ott is tudnak maradni.


„Nagyon fontos mérkőzés lesz” – mondta a bosnyák szakember – „Úgyhogy természetesen megpróbáljuk megnyerni. A Milan egy félelmetes csapat, de talán most nekik is lesz miért félniük.”

„A tabella jelenleg azt mondja, hogy megelőzzük a őket, és valószínűleg meg is érdemeljük, hogy két ponttal előttük legyünk. De a Rossoneri már rég helyrejött, és nagyon jó focit játszik – nem csak Olaszországban, Európában is.”

Mindkét csapat nagyon jó formában van, a Lazio továbbjutott az EL-ben, és könnyedén legyőzte a Pescarát a múlt héten, azonban a Milan még nagyobb sorozatban van. Nyolc meccse veretlenek, és többek közt legyőzték a Barcelonát, ráadásul 2-0-ra, ami komoly előnyt jelent a visszavágón.

„Hatalmas tiszteletet érdemelnek a Barca ellen elért eredményük után. Akárhogy is, én bízom a csapatomban – egyenlő partnerek tudunk lenni a San Siróban is.” – zárta Petkovic.

forrás: azzurri.co.hu