Recent comments

Friss Hírek

Pazzini: Egyfolytában fejlődni szeretnék


Több mint egy hónapja Mario Balotelli neve az első, ami beugrik nekünk, ha az AC Milan csapatának a nevét halljuk.


SuperMario visszatérése vélhetően mindenkinek jót tett, egy klasszis érkezésével emelkedett a Serie A színvonala, a Milan szárnyal a vezetésével, az újságoknak mindig van miről írniuk, a bevételek növekednek.

Egyvalakinek azonban biztosan nem jött jól Balo hazatérése: Giampaolo Pazzini teljesen kiszorult a kezdőből az érkezésével. Tegnap este lehetőséget kapott és rögtön bizonyított: több bizalmat érdemel.


Balotelli és Bojan is sérülés miatt hagyta ki a Lazio elleni rangadót, így Pazzo kerülhetett a kezdőbe, aki ennél szebben nem nagyon hálálhatta volna meg a bizalmat. Az egykori Sampdoria játékos két gólt szerzett a rómaiak elleni meccsen, így oroszlánrészt vállalt csapata kiütéses sikeréből és már 12 dugót számlál ebben a szezonban.

"Mindig fejleszteni próbálom magam. Már 12 gólt szereztem a szezonban, mert jól kerülök helyzetbe és jól használom ki azokat, így boldog vagyok." - nyilatkozta mosolyogva Pazzini.

"Most jó formában vagyunk, így annyi pontot kell összeszednünk, amennyi csak lehetséges és soha nem adhatjuk fel."

Tegnapi győzelmével a Milan ismét 3. a tabellán, így jövőre is indulhatna a Bajnokok Ligájában.

"Két borzalmas hónappal indítottuk a szezont, de aztán sikerült megtalálnunk az utunkat és a hitünk visszatért a játékosokhoz, az edzőhöz és a vezetőséghez is."

Pazzinit végül arról kérdezték, hogy véleménye szerint beleillene-e a három csatáros rendszerbe Balotelli és El Shaarawy közé, ő azonban kitért a válasz elől.

"Ezt már tényleg nem nekem kell megmondanom. Boldog vagyok azzal, ahogy teljesítünk ebben a szezonban."

forrás: azzurri.co.hu