Recent comments

Friss Hírek

Milan: Pazzini nem épül fel keddre?


A Milannak nincs sok ideje a következő tétmeccsig: kedden már a Nou Campban, a Barcelona otthonában lép pályára, a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján. 


Allegri csapata kedvező helyzetből várhatja a második felvonást, azonban valószínűleg nélkülöznie kell jó formában lévő centerét a Milannak.

Mivel Mario Balotelli nem játszhat a Bajnokok Ligájában (hiszen korábban pályára lépett a sorozatban a Manchester City színeiben), így a 4-3-3-as taktika, elöl lévő hármasának egyedül középre nincs alternatívája.

Ezért nagyon fontos Giampaolo Pazzini játéka, hiszen ő az egyedüli bevethető ember a BL-ben azon a poszton, a pénteki bajnokin azonban Portanova belépője súlyosabb következményekkel is járhat: Pazzini ugyan gólt szerzett (már sérülten), de le kellett cserélni.

A Gazzetta Dello Sport mai száma arról ír, hogy a csatár térdében egy kicsi törés van, így szinte biztosra vehető, hogy nem áll majd játékra készen kedden este Pazzini. 

A Milan részéről még nem erősítették meg a hírt, azonban abban biztosak lehetünk, hogy a milánóiak orvosi stábja gőzerővel dolgozik azon, hogy játékra alkalmassá varázsolja Pazzinit.

forrás: azzurri.co.hu