Recent comments

Friss Hírek

Lazio: Kötelező feladat előtt állnak a sasok


A Sasok nagy lépést tettek a sorozat "németetlenítése" felé, addig az Inter a Napoli példáját követve egy meccs alatt kiejtette magát - hacsak nem történik csoda Milánóban. 

A jelek szerint a holnapi sorsolásokat mindössze két olasz csapat várhatja majd izgatottan - ők azonban egyaránt veretlenek még (a Juventuson és a Lazion kívül már csak a Dortmund és a Tottenham nem talált legyőzőre a két sorozatban). Vladimir Petkovic tanítványai rendkívül egységesek, mi sem mutatja ezt jobban, mint az idegenben elért 2-0-s győzelmük.
 
Ráadásul különösen fontos lenne, hogy a Sasok hozzák a papírformát, ugyanis ezzel a Mönchengladbach után újabb német csapatot búcsúztathatnának el, méghozzá a legutolsót. A koefficiens-pontokért folyó versenyben is sokat nyomhat tehát a latba a kékek mai szereplése.

Petkovic nem számíthat ma este a sérült Konko, Dias, Stankevicius, Klose, Brocchi ötösre, valamint az eltiltott Hernanesre, így messze nem a legerősebb kezdőjével fog felállni a Lazio.

A várható összeállítás a következőképpen alakulhat: Marchetti - Pereirinha, Biava, Ciani, Radu - Candreva, Ederson, Ledesma, Mauri, Lulic - Floccari.

Bízunk benne, hogy a Lazio nem úgy fogadja német ellenfelét, hogy célja a 2 gólos előny megtartása lesz, akkor ugyanis könnyen bajban lehetnek. 

Szeretnénk azt látni, hogy a két rangos kupasorozat 8-8 legjobb csapata között egyaránt akad veretlen olasz csapat, de persze mindenek előtt szeretnénk minél többeknek szurkolni a holnapi sorsoláson.

forrás: azzurri.co.hu